FSBF logo

FSBF söker verksamhetskoordinator

22.11.2022 kl. 13:17
FSBF söker en verksamhetskoordinator på deltid för år 2023, med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är 30-40 %. Till arbetet hör att sköta administrativa uppgifter, kommunikation och marknadsföring samt tillsammans med styrelsen utveckla och genomföra föreningens verksamhet.

Finlands svenska biblioteksförening (FSBF rf) söker en verksamhetskoordinator för år 2023, med eventuell möjlighet till förlängning. Till arbetet hör att sköta administrativa uppgifter, kommunikation och marknadsföring samt tillsammans med styrelsen utveckla och genomföra föreningens verksamhet.

Till arbetsuppgifterna hör också att delta i möten och fungera som en länk mellan styrelsen, våra nätverk och samarbetspartners.

Föreningens språk är svenska och arbetet innebär produktion av texter i olika format för vår kommunikation och marknadsföring. Därtill samarbetar föreningen nationellt och internationellt och därmed är tillräckliga kunskaper i finska och engelska nödvändiga.

Arbetstiden är 30 - 40%. Lönen följer TAKU ry:s modell och ligger på ca 2872 e för en heltidsanställning.

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i föreningar, har intresse för biblioteksverksamheten i Svenskfinland, inte är rädd för att ta initiativ och kan arbeta självständigt och flexibelt.

Erfarenhet av bidragsansökningar och föreningsadministration är meriterande. Vi värdesätter vana att använda sociala medier och kunskaper i att uppdatera webbsidor.

Föreningen söker även en konferenssekreterare för vårens biblioteksdagar. Uppdragen kan kombineras.

Låter det här intressant? Vänligen skicka in din ansökan till fsbf@fsbf.fi senast 6.12.2022. För mer information kontakta ordförande Anna-Maria Malm, annamaria.malm@hel.fi.

FSBF logo verksamhetskoordintator

admin admin